WIMM Traineeship, ontmoetingsplek voor regionaal bedrijfsleven en jong afgestudeerden

Bent u benieuwd naar wat gemotiveerde en enthousiaste jong afgestudeerde ú aan nieuwe kennis en inzichten te beiden hebben, in ruil voor werkervaring? Hebt u stageplaatsen of afstudeeropdrachten te vergeven of hebt u interesse in een trainee?

Gedurende 18  maanden werken de WIMM-trainees bij een bedrijf in Overijssel. Daarnaast volgen de trainees een uitdagend programma dat in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling met trainingen, themadagen en meer. Gedurende het hele traineeship worden de deelnemers begeleid door topmensen uit het bedrijfsleven.

Testimonials

Tom Bont - directeur Rollepaal

‘Op de korte termijn brengen de trainees nieuwe ideeën en een frisse blik in de organisatie. Hiervan kan ik, en ook de medewerkers, leren.’

Ton Pothoven - IMS

‘Door het WIMM Traineeship kunnen wij als MKB net zo aantrekkelijk zijn voor kandidaten als de grote bedrijven, omdat we een ontwikkelingsprogramma kunnen bieden. Het is belangrijk dat een club als WIMM het MKB helpt om voorbij bescheidenheid te stappen!’

Deelnemen aan de WIMM Traineeship bedrijvenpool?

Meldt u zich dan vandaag nog aan bij WIMM voor deelname aan de WIMM Traineeship bedrijvenpool. Onze adviseurs staan u graag te woord en geven u antwoord op al uw vragen. Wij zijn te bereiken op 06 – 23 18 31 95‬ of stuur een mail naar info@wimm.nl.

Word jij WIMM Trainee?

Studeer jij binnenkort af en wil je deelnemen aan het traineeship van WIMM ? Kijk dan snel op www.wimmstudent.nl