Talent en Leiderschap

‘Talent heb je, leiderschap kun je ontwikkelen. Maar voor beide geldt dat je daar veel tijd en energie in moet steken. Nu, maar juist ook vandaag en morgen. Juist daar komt WIMM om de hoek kijken. WIMM wil de kwaliteit van de bedrijvigheid in de regio Overijssel vergroten met interessante educatieve- en ontwikkelprogramma’s op elk niveau.

Voor aanstormend talent, voor het talent dat al enkele jaren werkervaring heeft én voor directeuren/DGA’s met ambitie. Onze regio biedt volop economische kansen en mogelijkheden. Die kunnen we alleen verzilveren als we het talent weten te behouden en blijk geven van echt en gemeend leiderschap. WIMM biedt daarvoor de visie, de verbinding en de structuur.’

Martin Essink, directeur WIMM

Programma WIMM

01
Binnen het WIMM Traineeship doen jong afgestudeerde talenten kennis en ervaring op in het regionale bedrijfsleven.

02
Bij de meeste bedrijven vormt het middenkader de betrouwbare ruggengraat van de organisatie. Voor hen is er het WIMM-programma ‘Vanzelfsprekend  Samenwerken’.

 

03
De WIMM Academie is er voor directeuren/DGA’s die zich verder willen ontwikkelen. Het accent in dit ontwikkelingsprogramma ligt op effectief en inspirerend leiderschap.