WIMM verbindt organisaties met jong talent!

Power Employment Program

Veel bedrijven hebben de grootste moeite met het vinden van talent en er is steeds meer vraag naar jong talent en veel van deze mensen vertrekken uit onze provincie. In samenwerking met de provincie Overijssel en de verschillende onderwijsinstellingen wil WIMM het gat tussen onderwijs en het mkb hier in de regio verkleinen en de studenten hier in de provincie behouden.

Wij organiseren samen met de onderwijsinstellingen en het mkb activiteiten om talent kennis te laten maken met de bedrijvigheid in de provincie. Hierdoor kunnen Overijsselse mkb-bedrijven zich profileren bij studenten van de verschillende onderwijsinstellingen hier in de regio op een manier die aansluit bij de belangstelling van de studenten. Doordat wij de organisatie van de activiteiten op ons nemen, zorgen wij ervoor dat er een hoop werk uit handen wordt genomen van bedrijven en onderwijsinstellingen. WIMM heeft geen winstoogmerk en werkt dus tegen kostprijs.

Door middel van ons Power Employment Program willen wij het bedrijfsleven en studenten met elkaar in contact laten komen. In het Power Employment Program laten wij het mkb en studenten samenkomen door middel van het organiseren van verschillende activiteiten.

Lees meer

Sharlene Jansen Holleboom

‘Het Power Employment Program van WIMM maakt mkb-bedrijven bekend bij de vele studenten hier in de regio. Dé manier om potentiële werknemers te ontmoeten.’

Sharlene Jansen Holleboom, Jr. Programma Coördinator WIMM