WIMM HeadStart

HeadStart is een éénjarig opleidingsprogramma dat zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van startende young professionals, met een HBO of WO-achtergrond. Het doel van het programma is om starters met 0-4 jaar werkervaring in een werk-leer situatie een stevig fundament te geven voor de rest van hun loopbaan.

In een vertrouwde groep van 8-12 personen leren deelnemers meer over zichzelf en over hun omgeving. Zij leren hoe zij met de juiste communicatie hun doel bereiken en worden zich meer bewust van de ander. Het programma is praktijkgericht, zodat het geleerde meteen kan worden toegepast in het werk.

Naast de trainingsdagen krijgen deelnemers persoonlijke begeleiding van een coach en zijn er een aantal momenten om praktijksituaties samen met andere deelnemers te bespreken. Zo leren zij van elkaar en leren zij situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken en op te lossen.

Output

1

Deelnemers zijn zich (nog) meer bewust van wie ze zijn, wat ze willen en wat zij kunnen, waardoor ze steviger in hun schoenen en daarmee in de organisatie staan

2

Iedere deelnemer heeft een aantal competenties verder kunnen ontwikkelen

3

Deelnemers zijn zich meer bewust van hun eigen denk- en gedragspatronen

4

Deelnemers hebben meer zicht op hun individuele rol in zowel hun team als organisatie

 

5

Deelnemers hebben de balans gevonden tussen hun ambities en waar zij nu staan als young professional.

Ga jij voor een HeadStart van jouw carrière?

Twijfel niet en vul het contactformulier hieronder in of neem direct contact op met:

Amy Jansman
M: + 316 12 66 51 71
E: a.jansman@wimm.nl

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.