&Power

&Power

Mensen zijn de motor van je organisatie. Des te belangrijker is het om ze de juiste begeleiding en aandacht te geven om zichzelf en daarmee je organisatie te laten groeien. Ons &Power programma ontzorgt organisaties op het gebied van de ontwikkeling van medewerkers. Met een team van ervaren HR professionals en coaches trainen en begeleiden wij medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling en adviseren wij organisaties over strategische HR vraagstukken als ‘Hoe krijgen en houden wij de juiste mensen op de juiste plek?’.

MKB IN DE REGIO
Met onze oplossingen willen we het MKB in de regio Overijssel en de Noordoostpolder versterken. Door organisaties te ondersteunen in de ontwikkeling van hun medewerkers, heeft dat een efficiënter en gezonder werkklimaat als gevolg. De optelsom hiervan is een succesvollere organisatie.

Hoe werkt het?

Lidmaatschap
Ben je lid van &Power, dan werken we met een jaarprogramma. Ieder jaar bepalen we samen de koers die je organisatie gaat varen met haar medewerkers en teams. Afhankelijk van het aantal medewerkers betaal je een vast bedrag per jaar. Daarvoor bieden wij een aantal basisdiensten, die je naar behoefte kunt uitbreiden.

Maatwerk
Afhankelijk van de behoefte van je organisatie treden wij op als HR sparringspartner, ondersteunen wij je organisatie met in- en uitstroom van personeel

en bieden wij de volgende oplossingen en diensten aan:

  • Talent Profiel Analyse
  • Medewerkerstevredenheidsonderzoek
  • HR Scan
  • Coaching
  • Opleiding
  • Strategische personeelsplanning

Gedreven zonder winst
Dit alles doen wij met veel gedrevenheid en zonder winstoogmerk. Terwijl jij je als manager op de primaire bedrijfsprocessen focust, werken wij op de achtergrond aan de groei van je medewerkers en organisatie.

Meer weten over &Power en WIMM?

Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact op met:

Robin Coes
M: +316 13 94 81 65
E: r.coes@wimm.nl

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.