'Vanzelfsprekend Samenwerken'

Programma

Het WIMM-programma ‘Vanzelfsprekend Samenwerken’ is een verdiepingstraining voor medewerkers die al enige jaren werkzaam zijn bij bedrijven in de provincie Overijssel.

De nadruk van het programma ligt op het vergroten van hun zelfkennis waardoor zij effectiever worden in hun werkomgeving. Het programma is geschikt voor mensen met een MBO-, HBO- en met een universitaire opleiding.

De totale urenbelasting is gemiddeld anderhalf tot twee uur per week. Per jaar starten 4 groepen van maximaal 12 deelnemers.

Hinse Hemels - Project Manager Masévon Technology

‘Vanzelfsprekend Samenwerken van WIMM leert je echt mensgericht denken en handelen. Eerder keek ik altijd naar de technische inhoud van het project, nu ben ik veel meer gericht op de mensen achter het project. Wat is voor het team nodig om het project succesvol af te ronden en hoe vullen mensen elkaar aan? Hier ga ik nu veel bewuster mee om.’

Meer impact in uw organisatie
Na afloop van het programma communiceert uw middenkader makkelijker over zichzelf en begrijpen zij anderen beter. Zij zijn meer en beter in staat om te gaan met veranderingen en hierop te anticiperen.

Initiatieven die zij nemen sluiten optimaal aan op hun talenten en eigenschappen, waardoor zij beter tot hun recht komen in de samenwerking met anderen. Het resultaat is dat zij meer impact hebben op en in uw organisatie.

Gunt u uw middenkader het beste?
U wilt uw middenkader deze kans bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Manon Smellink staat u graag te woord en geeft u antwoord op al uw vragen. Zij is te bereiken op 06 – 23 18 31 95 of
m.smellink@wimm.nl.

Meer informatie

Meer informatie over het WIMM-programma ‘Vanzelfsprekend samenwerken’?

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.