Samenwerkingen & initiatieven

VMO – Middenkader Masterclasses

De Middenkader Masterclasses van VMO en WIMM zijn ontwikkeld voor middle managers die meer aansluiting willen vinden bij zichzelf en de wens hebben een steviger netwerk op te bouwen en de handen vaker ineen willen slaan.

Meer informatie

Gemeente Hardenberg

WIMM ondersteunt individuele bedrijven op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap en het stimuleren van de samenwerking rondom in-, door- en uitstroom. Dit wordt gerealiseerd door het organiseren van informatieve sessies waar kennis wordt gedeeld.

 

Meer over Gemeente Hardenberg

WRS Finance

Samen met Windesheim en WRS bieden we Praktijkgerichte Leergang Strategie, Leiderschap en Finance aan. De leergang is bedoeld voor finance professionals die op strategisch niveau willen meebewegen met de organisatie en zichzelf willen ontwikkelen.

Meer over de Leergang

Symbol

Symbol geeft advies op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Ze begeleiden organisaties bij een Leantransformatie (het ontwikkelen van een verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie). Dit doen zij in veel verschillende branches. Daarbij zijn ze specialist in Lean Six Sigma opleidingen (zoals Lean Green Belt, Lean Black Belt, Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt), zowel als open training als incompany (precies op maat voor je organisatie).

Meer over Symbol

Perron038

Perron038 is dé plek voor de innovatieve maakindustrie in de regio. In het open innovatiecentrum in Zwolle werken zij samen aan de toekomst van de high tech maakindustrie. Technici en bevlogen studenten werken samen, onderzoeken en experimenteren om technologische innovatie mogelijk te maken. Door continu te innoveren, te leren en te inspireren. Om samen de toekomst te maken.

WIMM faciliteert verschillende activiteiten voor met name studenten zoals stagehubs.

Meer over Perron038

IQ Boulevard

IQ BLVD is een bedrijvencluster voor de maakindustrie. Ontstaan in de regio Hardenberg met inmiddels een netwerk van bedrijven uit de regio Drenthe, Twente en Zwolle. Een plek waar maakbedrijven, talent, overheid, onderwijs- en kennisinstellingen elkaar vinden en krachten bundelen.

WIMM faciliteert het project employer branding.

Meer over IQ BLVD

Werken in Nijverdal

WIMM werkt als onafhankelijke partij samen met tien bedrijven uit Nijverdal aan het aantrekkelijker maken van Nijverdal als werkgever. WIMM creëert een platform waarin bedrijven uit Nijverdal gekoppeld worden aan professionals en talent uit de regio. Door mee te denken met studenten en professionals over welk bedrijf het beste aansluit op de persoonlijke wensen en ambities, verbinden wij talent met de bedrijven uit Nijverdal. Dit doen we onder andere door verschillende activiteiten te organiseren, zoals een Stagehub, Open Banendag en Open Sollicitatieavond.

Meer over Werken in Nijverdal