Suzanne Woesthuis – HR-adviseur bij EuroMouldings

“Ik houd me bezig met alle facetten binnen HR. Denk aan werving & selectie, beleid, verzuim, maar ook het persoonlijke contact met medewerkers. Daarnaast heb ik een signaleringsfunctie.

WIMM begeleidt EuroMouldings op meerdere vlakken. Zo ondersteunt Marieke ons op HR-gebied en houdt Manon zich bezig met de inrichting van onze organisatie. Daarnaast nemen wij deel aan diverse coachingstrajecten en trainingen. WIMM heeft een frisse blik en een andere kijk op zaken, waardoor de groei en ontwikkeling van medewerkers én de organisatie worden gestimuleerd.

Doordat WIMM onafhankelijk is en geen winstoogmerk heeft, weten wij zeker dat zij het beste willen voor de regio, de provincie en daarmee ook onze organisatie. Ik vind het heel prettig dat de teamleden van WIMM over de juiste kennis beschikken en een praktische aanpak hanteren. Daarnaast kun je altijd aankloppen bij WIMM als je ergens mee zit, of als je bepaalde vragen hebt. Het is voor ons altijd duidelijk waar we aan toe zijn met WIMM. Het feit dat jullie mensen stimuleren om binnen de regio te blijven, is – ook voor ons – heel waardevol.”

Programma’s: &Power
Aantal medewerkers: +/- 180 medewerkers
Samenwerking sinds: voorjaar 2017