Raymond Hudepohl – Directeur bij ColPro

‘’In 1998 ben ik bij ColPro begonnen als uitzendkracht waarna ik in 2015 directeur ben geworden van het bedrijf. Een kennis had destijds aangeboden of ik een opleiding wou volgen bij WIMM zodat ik mijzelf kon ontwikkelen in mijn loopbaan. Ik vond het een cadeau voor mijzelf om mee te doen aan een opleiding van WIMM. Ik vond het heel leuk om verhalen te horen van andere leidinggevende/directeuren die in hetzelfde schuitje zaten. We konden goed praten met elkaar over soortgelijke vraagstukken en wij konden eigen casussen inbrengen waar we gezamenlijk de oplossingen konden bespreken. Sindsdien ben ik met WIMM in contact gebleven en leveren zij een bijdrage in de ontwikkeling van de medewerkers. Er starten vanuit ColPro nu ook twee medewerkers aan de opleiding MBO Mini Masters.

Vanuit huis ben ik een elektricien, maar omdat ik nu de rol van directeur bekleed, ging er veel van mijn tijd naar de ontwikkeling van de medewerkers. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat de medewerkers zich goed voelen op hun werk en ik wou hen daarin begeleiden. Omdat ik mij meer wou bezig houden met het vakinhoudelijke proces, heb ik WIMM ingeschakeld om de gespreksronde uit te voeren onder de medewerkers. Wat ik heb opgemerkt is dat de medewerkers het erg fijn vonden dat WIMM de gespreksronde heeft uitgevoerd omdat zij een onafhankelijke partij zijn. De medewerkers zijn dan vrijer in het geven van hun mening en hun visie op het werk. Na afloop van de gespreksronde werden de resultaten aan mij gepresenteerd en heeft WIMM een advies gegeven voor het vervolg. Ook in het vervolg heeft WIMM mij ondersteund met haar dienstverlening. De gespreksronde door WIMM is erg goed bevallen. Zo goed, dat er een tweede ronde staat ingepland!

De voordelen in de samenwerking met WIMM vind ik dat zij zich bezig houden met de ontwikkeling van de medewerkers, zodat ik mij kan bezighouden met het vakinhoudelijke proces. Of ik WIMM zou aanraden bij andere organisaties? Absoluut! Ik ben al bij de buren geweest om WIMM aan te raden!’’

Programma’s: &Power + MBO Mini Masters
Aantal medewerkers: +/- 30 medewerkers
Samenwerking sinds: voorjaar 2022