Mariek van Gils – HR manager bij Moderna

“Kennis is mooi om te hebben, maar als je deze niet kunt overdragen, mensen kunt overtuigen of meenemen in je verhaal, dan bereik je nog weinig. Daarnaast is het enorm belangrijk om goed samen te kunnen werken met je collega’s. In beide gevallen moet je op zoek naar de drijfveren van jezelf en die van een ander. Welke impact heb ik op de organisatie en mijn mensen? Wat is belangrijk voor jezelf, en wat is belangrijk voor je collega’s?

WIMM heeft voor ons een op maat gemaakte opleiding samengesteld, waar ook de leerbehoeftes van onze medewerkers in verpakt worden. Wij hebben veel aan de persoonlijke ontwikkeling welke is geïntegreerd is in het programma. Daarbij vinden wij het langdurige karakter (ruim een jaar) van het traject erg zinvol, zodat de output beter beklijft.

De medewerkers die vanuit Moderna deelnemen aan deze opleiding, zijn zich beter bewust van eigen handelen. Ze geven aan dat ze persoonlijke inzichten hebben gekregen en weten hoe je meer impact kunt hebben op je eigen functioneren en de samenwerking met anderen. De trainingen die wij volgen – en daarbij de ontwikkeling van de soft skills van onze mensen – zijn voor ons erg waardevol.”

Programma’s: MBO Mini masters

Samenwerking sinds: begin 2019