Over WIMM

Aantrekkelijk alternatief

WIMM zet in op het samenwerken en het delen van kennis en ervaring tussen het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen. Door gezamenlijk educatieve programma’s op te zetten en te faciliteren kan een hoge en constante kwaliteit behaald worden en kunnen kosten worden gedeeld. Het zonder winstoogmerk opererende WIMM is daarmee hét aantrekkelijke alternatief voor het MKB om zelf veel tijd en geld in opleidingen investeren.

Focus

Doorgaande leerlijn

WIMM legt de focus op meer en beter ondernemerschap, inspirerend leiderschap en innovatieve talentontwikkeling. Hoe? Door het aanbieden en faciliteren van educatieve, op persoonlijke ontwikkeling gerichte programma’s.

En dat voor alle niveaus binnen organisaties, van aanstormend talent en gevestigd middenkader tot en met directies. Zo biedt WIMM deelnemers een slimme en praktische doorgaande leerlijn, geheel conform de oproep van de overheid aan mensen om ‘een leven lang te leren’.

Sterke regio

Samen optrekken

Ook de provincie Overijssel onderkent het belang van het samen optrekken van het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen ten behoeve van een sterke regionale economie.

Inmiddels is WIMM een gewaardeerde gesprekspartner van de provincie als het gaat om het leggen en intensiveren van deze contacten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven op dit gebied.

Over Wadinko

Oprichter van Wimm, Participatiemaatschappij Wadinko, heeft als doel het stimuleren van de bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Dat doet Wadinko enerzijds met substantiële minderheidsbelangen in bedrijven met risicodragend kapitaal, kennis, managementondersteuning en netwerken.

Lees meer

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.