MBO Mini Masters

Voor medewerkers die willen (door)groeien

Uitgeleerd raak je nooit. Dus ook je medewerkers met jarenlange werkervaring niet. We leven nu eenmaal in een snel veranderende maatschappij, waarin het jezelf ontwikkelen geen overbodige luxe is. Daarop inspelen is dan ook het beste dat je als werkgever kunt doen. Ervoor zorgen dat óók ervaren medewerkers zichzelf blijven uitdagen en ontwikkelen, zodat ze veerkrachtiger worden in hun werk. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die door de jarenlange ervaring en ruim opgedane kennis logischerwijze doorgroeien naar functie als teamleider, voorman of afdelingshoofd. Door deze groep medewerkers de juiste handvatten te geven, maken zij deze groei op een natuurlijke manier door.

Programma

Tijdens het programma, dat een jaar duurt, ligt de nadruk op het vergroten van communicatieve skills en zelfkennis. Hierdoor leren deelnemers effectiever en efficiënter te werken. Verder is er veel aandacht voor reflectie op het eigen handelen van de deelnemers, waardoor zij leren professioneler en bekwamer te reageren in zowel werk- als privésituaties.

Voor wie?

Ons MBO Mini Masters programma is speciaal ontwikkeld voor middle managers of medewerkers die de ambitie hebben in hun functie te groeien én die het belangrijk vinden om te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en leidinggevende capaciteiten.

Jormee Sleebos – EuroMouldings

‘Ik wilde mijzelf graag verder ontwikkelen en ik zag dat WIMM een opleiding aanbood genaamd MBO Mini Masters. Ik dacht; dit sluit perfect aan op mijn wensen! In mijn persoonlijke leven heb ik de effecten van de opleiding vaak opgemerkt. Vooral de inzichten die ik heb gekregen van mijn groepsgenoten tijdens de groepslessen, heb ik heel veel aan gehad. Ik vond de begeleiding erg prettig en de inhoud van de opleiding heeft mij ook erg verrast.’