JobBoost

Persoonlijke ontwikkeling voor ervaren medewerkers.

Uitgeleerd raak je nooit. Dus ook je medewerkers met jarenlange werkervaring niet. We leven nu eenmaal in een snel veranderende maatschappij, waarin het jezelf ontwikkelen geen overbodige luxe is. Daarop inspelen in dan ook het beste dat je als werkgever kunt doen. Ervoor zorgen dat óók ervaren medewerkers zichzelf blijven uitdagen en ontwikkelen, zodat ze wendbaarder worden in hun werk. En juíst die persoonlijke ontwikkeling van ervaren medewerkers heeft een positief effect op je eigen organisatie.

Programma

Tijdens het programma, dat een jaar duurt, ligt de nadruk op het vergroten van communicatieve skills en zelfkennis. Hierdoor leren deelnemers effectiever en efficiënter te werken. Verder is er veel aandacht voor reflectie op het eigen handelen van de deelnemers, waardoor zij leren professioneler en bekwamer te reageren in zowel werk- als privésituaties.

Voor wie?

Ons JobBoost programma is speciaal ontwikkeld voor ervaren MBO+, HBO en universitair geschoolde medewerkers, die het belangrijk vinden om te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en management skills.