MBO Mini Masters

De MBO Mini Masters is een opleidingsprogramma van WIMM in samenwerking met het Deltion College voor de werkende MBO’er niveau 3 of 4. Het opleidingsprogramma bevat een combinatie van cognitieve aspecten, persoonlijke ontwikkeling en een theoretische verdieping. Het programma duurt 2 jaar en bestaat uit verschillende modules van elk 5 maanden met bedrijfskundige thema’s zoals: management & organisatie, bedrijfsprocessen, financiën en Human Resource Management.

Lees meer

HeadStart

Voor de startende HBO/ WO-er op de arbeidsmarkt met 0 tot 3 á 4 jaar werkervaring. Gedurende dit programma volgt de deelnemer een uitgebreid opleidingsprogramma waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het programma trekt de deelnemer op met een vaste, vertrouwde groep van 8 tot maximaal 12 deelnemers met allemaal een andere achtergrond, waardoor zij van elkaar weer kunnen leren.

Lees meer

Vanzelfsprekend Samenwerken

Vanzelfsprekend Samenwerken is een programma voor medewerkers die al enige jaren werkzaam zijn maar zichzelf graag blijven ontwikkelen. Het is geschikt voor zowel HBO als universitair geschoolde medewerkers. In dit programma ligt de nadruk op het vergroten van communicatieve skills en zelfkennis waardoor de effectiviteit en efficiëntie worden vergroot in de werkomgeving. Ook is er veel aandacht voor reflectie op het eigen handelen. Hierdoor kan er professioneler en meer bekwaam geacteerd en gereageerd worden in zowel werk als privé situaties.

Lees meer

Care & Dare

Een Secure Base Leader is een authentiek leider, zorgt voor richting en verbinding en inspireert. Hij of zij heeft een heldere visie en communiceert krachtig. Creëert voldoende uitdaging voor de medewerkers als individu én als team, zorgt daarnaast voor een vertrouwde en veilige basis met ruimte voor eigen ideeën en het maken van fouten. Daar leren we immers allemaal van. Het goede nieuws: leiderschap is te ontwikkelen! WIMM heeft daarom het leiderschapsprogramma Care & Dare ontwikkeld, speciaal voor leidinggevenden die op MT- of directieniveau opereren of eigen ondernemer zijn.

Lees meer

‘Doordat deelnemers van elkaar leren, leren zij meer over hunzelf en staan zij sterker in hun schoenen gedurende de loopbaan.’

Amy Jansman, Trainingscoördinator WIMM