Opleidingsprogramma’s

Om de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers in Overijssel en de Noordoostpolder te stimuleren, bieden wij een viertal opleidingsprogramma’s aan. Onze opleidingsprogramma’s zorgen voor een doorlopende leerlijn en hebben als voordeel dat ze in alle lagen van de organisatie inzetbaar zijn.

Care & Dare

Ons Care&Dare opleidingsprogramma is ontwikkeld voor leidinggevenden die op MT- of directieniveau opereren of eigen ondernemer zijn. Het doel van dit programma is het ontwikkelen van secure base leadership.

Duur: 12 maanden
Kosten: 5250 euro
Vorm: 12 contactmomenten (training & coaching)

Meer informatie

Headstart

HeadStart is een eenjarig opleidingsprogramma dat zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van startende young professionals met een HBO of WO-achtergrond. Het doel van het programma is om starters met 0 tot 4 jaar werkervaring in een werk-leer situatie een stevig fundament te geven voor de rest van hun loopbaan.

Duur: 12 maanden
Kosten: 3500 euro
Vorm: 13 contactmomenten (training & coaching)

Meer informatie

Jobboost

Ons JobBoost programma is speciaal ontwikkeld voor ervaren MBO+, HBO en universitair geschoolde medewerkers, die het belangrijk vinden om te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en management skills.

Duur: 12 maanden
Kosten: 3.650 euro
Vorm: 12 contactmomenten (training & coaching)

Meer informatie

MBO Mini masters

Ons MBO Mini Masters programma is speciaal ontwikkeld voor middle managers of medewerkers die de ambitie hebben in hun functie te groeien. In nauwe samenwerking met het Deltion college in Zwolle en Endoor, onderdeel van het ROC van Twente, hebben wij een MBO programma ontwikkeld dat gericht is op zowel de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer als het opdoen van de benodigde theoretische kennis.

Duur: 15 maanden
Kosten: 4.100 euro
Vorm: 20 contactmomenten (training & coaching)

Meer informatie