Junior Sustainability Analyst 36-40 uur

29 juni 2021

In de rol van Junior Sustainability Analyst binnen WIMM richt jij je op duurzaamheid binnen het MKB. Binnen de participaties van Wadinko (waar WIMM onderdeel van is) onderzoek je de mogelijkheden voor een meer duurzame manier van ondernemen. Door te observeren, signaleren, door verschillende methodieken te observeren en je positief kritische blik ben jij in staat een waardevol op-maat-gemaakt advies te kunnen geven aan de verschillende ondernemers. Je zet vervolgens samen met ons de eerste stappen in het implementeren van duurzaamheid in de strategie en het businessmodel.

Wie zoeken we?

Jij bent een stevige gesprekspartner en bent niet bang om jezelf te laten horen. Je bent positief kritisch en omgevingssensitief; Je hebt gevoel voor verschillende belangen, wensen en ontwikkelingen. Alle ondersteuning die je nodig hebt is voor handen, maar je weet zelf de juiste vragen te stellen om dit ook in te zetten. Van daaruit ben je in staat om met een oplossingsgerichte en innovatieve blik aan te sluiten bij de belevingswereld van de MKB-ondernemer.

Een achtergrond in (technische) Bedrijfskunde, BA, Commerciële Economie of aanverwant zijn het meest passend.

Wat bieden we jou?

Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar bovenal: een steile leercurve aan het begin van je carrière. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om je ideeën aan te dragen. Je zult met verschillende ondernemers in contact zijn en komt te werken in een organisatie waar een duidelijk teamgevoel heerst. Naast je directe collega’s binnen WIMM krijg je vakinhoudelijke begeleiding van een professioneel en gedreven team van investment managers van Wadinko.

Over Wadinko

Participatiemaatschappij Wadinko N.V. heeft als doel het stimuleren van de bedrijvigheid en werkgelegenheid in Overijssel, de Noordoostpolder en Zuidwest Drenthe. Dat doet Wadinko enerzijds met substantiële minderheidsbelangen in bedrijven met risicodragend kapitaal, kennis, managementondersteuning en netwerken. Wadinko neemt deel in 25 bedrijven, die anno 2021 werkgelegenheid bieden aan ruim 4.300 mensen.

Over je nieuwe werkgever

WIMM ondersteunt organisaties in de ontwikkeling van hun mensen, door op te leiden en te begeleiden. Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dat is de filosofie van WIMM. Dus de juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat ze gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen.

En samen richten we ons op het toekomstbestendig maken van MKB-organisaties.

Solliciteren

Nieuwsgierig geworden? Stuur je CV en motivatiebrief. Sollicitaties mogen opgestuurd worden naar info@wimm.nl. Wil je voorafgaand meer weten? Bel of mail gerust