STAGE CONTENT CREATOR

4 januari 2021

Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dát is waar wij bij WIMM in geloven. De juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat zij gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen. Binnen WIMM maken wij ons hard voor de ontwikkeling van mens en organisatie in Overijssel. Wij willen heel graag dat onze sociale media ook WIMM gaan ademen. Ga jij ons hierbij helpen?

Wij zoeken een stagiair(e) content creator met affiniteit voor online campagnes!
Als derdejaars stagiair(e) maak jij deel uit van een gemoedelijk team van 9 collega’s. Samen met Marloes, onze marketing- & communicatiespecialist, help jij ons bij het uitrollen van de contentstrategie. Jij kan helemaal losgaan bij het creëren van toffe content op onze sociale media (Instagram, Facebook, LinkedIn). Je gebruikt jouw creativiteit om nieuwe concepten uit te werken en plaatst deze content op onze sociale media aan de hand van onze contentkalender.

Ben je klaar voor een extra stap? Dan maken wij samen een strategisch plan voor onze campagnes, zodat we ook deze daarna kunnen uitrollen. Staat er aan het eind van jouw stage een passende, sprekende feed en hebben wij zelfs een aantal succesvolle campagnes uitgerold? Dan heb jij WIMM een stap in de goede richting geholpen!

Stagelopen bij WIMM
Stagelopen bij WIMM betekent een steile leercurve, ruimte voor jouw eigen ontwikkeling én een grapje op z’n tijd. WIMM is gevestigd in een mooi pand in Almelóóó waar we ook onze eigen trainingsruimte hebben (cool he?). Tijdens je stage leer je Marieke en haar grappige uitspraken kennen, maak je kennis met regelneef Iris & zul je er al snel achter komen dat het woord ‘tosti’ en ‘Robin’ vaak in 1 zin voorkomen.

Wij geloven in betrokken werknemers en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid in je werk. Ben jij bijvoorbeeld een vroege vogel en start je graag op tijd zodat je ’s avonds tijd over houdt om te sporten of te Netflixen? Of start jij liever iets later, na een aantal koppen koffie? De ruimte om hier je eigen keuzes in te maken is er. Tot slot, het is belangrijk dat je proactief ingesteld bent, zodat je vragen stelt als je ergens niet uitkomt.

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur je CV, motivatie en eventuele vragen naar info@wimm.nl.