Allround content creator/marketeer 12-16 uur

29 juni 2021

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een allround content creator/marketeer. Ga jij onze organisatie (digitaal) op de kaart zetten?

Wie zoeken wij?

In de rol van allround content creator/marketeer schrijf en regel je veel. Je vertaalt onze marketing-doelstellingen naar creatieve content voor zowel online als offline doeleinden. Je helpt mee met het opstellen van onze contentkalender en zorgt voor ijzersterke social media posts met  inspirerende teksten en pakkende beelden. Daarnaast zorg je dat onze website up-to-date is.

Jij doorziet onze doelgroep als geen ander en weet ze daardoor aan WIMM te binden. Dit doe je door op het juiste moment, de juiste content op de juiste kanalen te plaatsen en te zorgen dat het vindbaar is en veel gedeeld wordt.

Jij volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en weet daarop in te spelen met jouw creatieve content. Dat dit snelheid en flexibiliteit van je vraagt, zie je eerder als een uitdaging dan als stressfactor. Je bent proactief en schroomt niet voor deadlines.

Je legt makkelijk contact en bent een prettige en flexibele collega om mee samen te werken.

Je kerntaken:

Wat breng jij?

Wat bieden wij?

Een fijne werkplek met een informele werksfeer en leuke en gezellige collega’s. Je bent bij ons flexibel in het indelen van je werktijden en je krijgt veel vrijheid om je werk in te vullen.

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur je CV en motivatie naar info@wimm.nl.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met onze marketingcoördinator Marloes Caunter via m.caunter@wimm.nl of 06-228 640 14.

In verband met vakanties zullen de sollicitatiegesprekken niet eerder dan de laatste week van juli plaatsvinden.