Afstudeeronderzoek JobOpp (september 2021)

19 april 2021

Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dát is waar wij bij WIMM in geloven. De juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat zij gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van mens en organisatie in Overijssel. Binnen JobOpp, een onderdeel van WIMM, komt er per september 2021 een stagevacature (afstudeeronderzoek) beschikbaar. Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuw collega?

Wat ga je doen?
In dit onderzoek ga jij uitvinden waar de nieuwe generatie starters behoefte aan heeft bij de zoektocht naar een eerste baan. Dit gaat om jonge professionals die nèt de arbeidsmarkt gaan of hebben betreden (mensen van jouw leeftijd dus).

In dit onderzoek houd je je o.a. bezig met:

Wij bieden jou de ruimte om het onderzoek in te richten en passend te maken bij jouw persoonlijke interesses.

Door jouw adviesrapport met praktische handvaten en verbeterpunten help je WIMM succesvol verder de toekomst in.

Wat zoeken wij?

Wie ben jij?
Jij bent iemand die geen genoegen neemt met een ‘nee’. Je bent nieuwsgierig, kan een proactieve houding aannemen en vindt het leuk om contacten te leggen met verschillende mensen en instanties. Je houdt van hard werken, van een grapje op zijn tijd en gedijt goed in een informele omgeving waar je de ruimte en het vertrouwen krijgt om jouw eigen koers te varen. Onderzoek doen vanuit een maatschappelijk oogpunt is iets waar jij warm van wordt.

Wat bieden wij?

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur je CV, motivatie en eventuele vragen naar info@wimm.nl.

Een ervaringsdeskundige spreken? Onze huidige HR-stagiair Marc praat je graag eens bij over hoe hij het ervaart om stage te lopen binnen WIMM (m.tani@wimm.nl)