Help, mijn medewerkers gaan niet op vakantie!

2 juni 2020

De zomervakantie staat voor de deur, maar de Coronacrisis gooit bij een fors aantal vakantiegangers roet in het eten. Het overgrote deel van de vakanties is noodgedwongen geannuleerd of het is nog onzeker of de reis door kan gaan. Om die reden kloppen veel medewerkers bij hun werkgever aan met de vraag of zij hun opgenomen vakantiedagen mogen intrekken of verschuiven. Maar hoe ga je hier als werkgever nou mee om? Je begrijpt de wens van je medewerker wel, maar wilt je organisatie niet tekortdoen. In dit artikel nemen we je graag mee in wat je als werkgever kan en mag in deze situatie.

Lees meer

#blijfthuis

30 maart 2020

En dan ineens is alles anders. Waar we iedere dag in de auto, trein, bus of op de fiets stapten richting ons werk, hebben we dit in groten getale verruild voor thuiswerken. Geen praatje bij de koffieautomaat, geen wekelijks overleg aan de vergadertafel. Nee, we werken thuis. Alleen, met z’n tweeën of in veel gevallen met het hele gezin. Want ook de scholen hebben, net als de horeca en sportscholen, terecht, hun deuren gesloten. En dat vraagt nogal wat van ons allemaal. In ons geval betekent dit bijvoorbeeld dat wij tot nader order al onze trainingen en workshops on hold hebben gezet…het is niet anders. Wij werken nu eenmaal met mensen en de gezondheid van die mensen gaat boven álles.

Lees meer

Bedrijvendagen Twente 2020

18 februari 2020

Afgelopen week stond wij met JOBOPP op de bedrijvendagen Twente. Wij hebben hier óntzettend veel leuke en goede gesprekken gehad met jonge talenten. Heb je ons gemist, maar ben je toch benieuwd welke carrièremogelijkheden er voor jou zijn? Neem contact op met Anne Heuvelman (a.heuvelman@wimm.nl - 0612053140)

Lees meer