STAGE CONTENT CREATOR

4 januari 2021

Het beste uit de mensen in je organisatie halen en daardoor je succes vergroten. Dát is waar wij bij WIMM in geloven. De juiste mensen op de juiste plek, zorgen dat zij gemotiveerd zijn en met een glimlach op het gezicht hun werk doen. Binnen WIMM maken wij ons hard voor de ontwikkeling van mens en organisatie in Overijssel. Wij willen heel graag dat onze sociale media ook WIMM gaan ademen. Ga jij ons hierbij helpen?

Lees meer

Hoe toptalent het mkb helpt innoveren

22 december 2020

WIMM gaat samenwerken met Hogeschool Windesheim in het Innovatietraineeship. Ons HeadStart programma wordt ingezet als onderdeel van het totale traineeship. Supertrots zijn we op deze samenwerking. Maar wat houdt het precies in, het innovatietraineeship, en wat is het voordeel voor je organisatie? Graag vertellen we hier meer over.

Lees meer

Outplacementtraject als goed werkgeverschap. Ja of nee?

2 december 2020

Wanneer je afscheid moet nemen van een of meer van je mensen, heb je als werkgever de keuze om de vertrekkende werknemer(s) een outplacement traject aan te bieden. Maar waarom zou je dat als werkgever doen, wat levert het de werkgever en werknemer op en hoe effectief is het? Wij vroegen het aan onze collega Manon Smellink, directeur van WIMM.

Lees meer