JobOpp verhalen

Het solliciteren viel mij zwaar. Ik was vier maanden op zoek, liep over van ambitie, maar had nog altijd geen uitzicht op een leuke baan. De Job Advisors van JobOpp hebben mij laten inzien hoeveel mogelijkheden ik had op de arbeidsmarkt. Hierdoor kreeg ik meer zelfvertrouwen en heb ik uiteindelijk een superleuke baan gevonden.

Max Nab

Ik heb ervaren dat JobOpp weet welke Overijsselse bedrijven op zoek zijn naar talent en JobOpp heeft mij als starter de ondersteuning geboden die ik nodig had om een (eerste) baan te vinden bij een organisatie in de regio waar ik me op mijn plek voel en waar ik me verder kan ontwikkelen.

Het regionale netwerk van JobOpp in combinatie met de enthousiaste en kundige werkwijze van haar werknemers waren voor mij de perfecte ondersteuning die ik als starter nodig had bij het vinden van een (eerste) baan die bij me past binnen een organisatie waar ik me op mijn plek voel.

Anouk ten Dam

Dankzij het luisterende oor en de kennis van de Job Advisors van JobOpp, was ik in staat om gerichter te solliciteren en een kick-start van mijn carrière te maken.

Justin de Boer

Neem contact met ons op.

Akkoord met de voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Naar Instagram