JobOpp verhalen

Tijdens mijn zoektocht naar een tweedejaars stage voor mijn studie Human Resource Management kwam ik met Julia in contact via WIMM. Ze wilde mij graag helpen bij het vinden van een stageplek. JobOpp heeft mij op een andere manier laten kijken: zo zocht ik eerst alleen naar stageplekken bij voor mij bekende bedrijven. Nu kijk ik soms verder naar bedrijven die ik helemaal niet ken, maar waar misschien hele mooie uitdagingen liggen. Doordat iemand anders met je meekijkt, komt je soms op hele andere ideeën. JobOpp neemt uitgebreid de tijd voor je en ze zijn oprecht geïnteresseerd. Vooral het persoonlijke contact heb ik als zeer prettig ervaren. Eens in de zoveel tijd stuurt Julia zelfs nog een appje om te kijken hoe het met me gaat.

Leandra ter Braak

In augustus ben ik in contact gekomen met JobOpp. Ik was op zoek naar een stageplek en leerde toen JobOpp kennen via een goede vriend van mij. Ik had vooraf geen verwachtingen, maar ik ben heel erg blij dat zij mij hebben geholpen. Dankzij hen heb ik een leerwerkplek gevonden waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Danique heeft mij daarin super goed begeleid, ik kon met al mijn vragen bij haar terecht. Ook gaf ze mij hele goede tips. Ik zou JobOpp dus zeker aan iedereen aanraden omdat ze echt de tijd voor je nemen!

Sanne Schrooten

Op het moment dat ik contact opnam met Jobopp, was ik al een tijdje aan het solliciteren. Helaas zonder succes. Ik was dus echt op zoek naar sollicitatietips zodat ik een baan kon vinden.

Het contact met JobOpp was heel fijn en vertrouwd. Ze nemen de tijd om te kijken wie je bent en waar je voor open staat, om dit vervolgens aan elkaar te koppelen. Jullie hebben heel veel voor mij betekend, van fijne gesprekken tot aan heel praktische tips voor o.a. het verbeteren van mijn brieven zodat ze aansluiten bij de onderdelen van een vacature. Dit heeft mij erg geholpen, in de toekomst zal ik jullie tips zeker weer gebruiken!

Lisa Jager

Ik kwam JobOpp tegen op de stage- en bedrijvenmarkt van Saxion in de tijd dat ik daar studeerde. Ik was op zoek naar een afstudeerplek en uiteindelijk ben ik via JobOpp in contact gekomen met het bedrijf waar ik nu aan het afstuderen ben.

Het sollicitatiegesprek heb ik zelf gevoerd, maar door de hulp van JobOpp heb ik de mogelijkheid gekregen. JobOpp denkt enorm met je mee, er wordt goed naar je geluisterd en jij staat centraal in de gesprekken. Ik zou JobOpp zeker aanraden aan vrienden en studiegenoten!

Sam Elmerink

Het solliciteren viel mij zwaar. Ik was vier maanden op zoek, liep over van ambitie, maar had nog altijd geen uitzicht op een leuke baan. De Job Advisors van JobOpp hebben mij laten inzien hoeveel mogelijkheden ik had op de arbeidsmarkt. Hierdoor kreeg ik meer zelfvertrouwen en heb ik uiteindelijk een superleuke baan gevonden.

Max Nab

Ik heb ervaren dat JobOpp weet welke Overijsselse bedrijven op zoek zijn naar talent en JobOpp heeft mij als starter de ondersteuning geboden die ik nodig had om een (eerste) baan te vinden bij een organisatie in de regio waar ik me op mijn plek voel en waar ik me verder kan ontwikkelen.

Het regionale netwerk van JobOpp in combinatie met de enthousiaste en kundige werkwijze van haar werknemers waren voor mij de perfecte ondersteuning die ik als starter nodig had bij het vinden van een (eerste) baan die bij me past binnen een organisatie waar ik me op mijn plek voel.

Anouk ten Dam

Dankzij het luisterende oor en de kennis van de Job Advisors van JobOpp, was ik in staat om gerichter te solliciteren en een kick-start van mijn carrière te maken.

Justin de Boer

Neem contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Naar Instagram