Klaar met studeren: what's next?

Op het moment dat je klaar bent met studeren en rijp voor het werkende leven, begint de zoektocht naar een baan. Je gaat solliciteren en maakt kennis met de arbeidsmarkt. Meestal is dát het moment dat je ontdekt dat er echt heel wat te koop is. Maar bij welk bedrijf kom jíj eigenlijk het beste tot je recht? Er zijn legio factoren die daar een rol in spelen en het is niet altijd eenvoudig om te ontdekken welke voor jou belangrijk zijn. Een beetje hulp van buitenaf kan dan ook best goed van pas komen.

JOBOPP HELPS

Perfecte match
Bij JobOpp helpen we je in de zoektocht naar je eerste of misschien wel tweede of derde baan. Iedereen met 0-4 jaar werkervaring kan bij ons aankloppen. We gaan met je in gesprek om samen te achterhalen wat voor jou de perfecte match is. Vervolgens zoeken we binnen ons netwerk in de regio Overijssel naar een geschikte organisatie of functie. Lukt dat niet, dan geven we je handvatten die je verder helpen bij het vinden van die voor jou toffe en passende baan!

Investeer in jezelf!
Onze hulp is echt gratis en voor niets. Het enige dat het kost is tijd en investering in jezelf. Wij zorgen voor de verbinding. Met jezelf en met het bedrijfsleven in de regio. Wij geloven namelijk dat de juiste mensen op de juiste plek het bedrijfsleven in de regio versterkt en een positief werkklimaat bevordert. Met onze ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit helpen wij je graag verder. De koffie staat klaar!

HeadStart voor jou!

Heb je met hulp van JobOpp een baan gevonden en wil jij je blijven ontwikkelen? In overleg met je nieuwe werkgever volg jij misschien wel ons HeadStart programma náást je baan. Learning on the job, hoe fijn is dat? Gedurende een jaar word je getraind op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere werknemers van verschillende bedrijven. Super leerzaam en waardevol voor jouw eigen toekomst.

Lees meer

De koffie staat klaar

Verder met ons in gesprek? Laat hieronder je contactgegevens en CV achter en wij nemen contact met je op. Je kunt ons ook direct mailen of bellen.

Anne Heuvelman
M: +316 12 05 31 40
E: a.heuvelman@wimm.nl

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.