JobBoost

Uw middenkader is de betrouwbare ruggengraat van uw organisatie. Als geen andere weten juist deze medewerkers waar verbeteringen of zelfs innovaties mogelijk zijn. Maar hoe betrekt u hen meer en beter bij uw bedrijfsvoering om daar samen de vruchten van te plukken? Hoe zet u hun talent en betrokkenheid optimaal in? En hoe laat u hen betere relaties aangaan met collega’s, klanten en leveranciers? Investeer dan in uw middenkader met ons JobBoost programma.

JobBoost

JobBoost is een programma voor medewerkers die al enige jaren werkzaam zijn maar zichzelf graag blijven ontwikkelen. Het is geschikt voor zowel mbo, hbo als universitair geschoolde medewerkers. In dit programma ligt de nadruk op het vergroten van communicatieve skills en zelfkennis waardoor de effectiviteit en efficiëntie worden vergroot in de werkomgeving. Ook is er veel aandacht voor reflectie op het eigen handelen. Hierdoor kan er professioneler en meer bekwaam geacteerd en gereageerd worden in zowel werk als privé situaties.

Na afloop van het programma heeft de deelnemer meer zelfkennis en kan hij of zij makkelijker schakelen. Hij of zij is niet alleen in staat om zichzelf maar ook de ander beter begrijpen. Hierdoor kan beter worden omgegaan met en geanticipeerd op veranderingen in de werk en privé omgeving. Genomen initiatieven sluiten aan bij talenten en persoonlijke eigenschappen, waardoor je als persoon beter tot je recht komt in de samenwerking met anderen en meer impact kan hebben in de organisatie.

Een directe investering, niet alleen in de medewerker maar ook in de (indirecte) relaties met collega’s, leidinggevenden, klanten, leveranciers en in de privé omgeving!

Het trainingsprogramma van JobBoost bevat onder meer de volgende elementen:

 • Startbijeenkomst
 • Talent Profiel Analyse (TPA)
 • 360 graden feedback
 • Startbrief en persoonlijk gesprek
 • Trainingen Persoonlijk Leiderschap 1 & 2
 • Intervisiebijeenkomsten
 • Omgevingsanalyse, gevolgd door persoonlijk gesprek samen met leidinggevende eigen bedrijf & coach WIMM
 • Training Proactief communiceren
 • Persoonlijk Statuut
 • Eindgesprek
 • Afsluitende bijeenkomst

Het trainingsprogramma JobBoost is geschikt voor medewerkers op mbo, hbo en wo niveau en heeft de duur van 1 jaar.

Hinse Hemels - Project Manager Masévon Technology

‘JobBoost van WIMM leert je echt mensgericht denken en handelen. Eerder keek ik altijd naar de technische inhoud van het project, nu ben ik veel meer gericht op de mensen achter het project. Wat is voor het team nodig om het project succesvol af te ronden en hoe vullen mensen elkaar aan? Hier ga ik nu veel bewuster mee om.’

Wil je meer weten over ons JobBoost?

Of wil je meer weten over wat WIMM voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in of neem direct contact op met:

Manon Smellink
M: +316 23 18 31 95
E: m.smellink@wimm.nl

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.