WIMM Academie

WIMM Academie, voor persoonlijke ontwikkeling en inspirerend leiderschap

De globalisering, robotisering en technologische ontwikkelingen van vandaag de dag doen een zwaar beroep op uw ondernemersvaardigheden. Het goed anticiperen op al die veranderingen en ontwikkelingen is één van uw grootste uitdagingen voor de komende jaren. Dat vraagt het uiterste van uw ondernemersvaardigheden.

Praktisch

Misschien wilt u dan toch eens wat praktische tools of handvatten aangereikt krijgen. Wellicht bent u benieuwd naar hoe andere directeur-eigenaren/ondernemers hun onderneming klaar stomen voor de komende decennia. Of staat u sowieso open voor nieuwe kennis en ervaringen. Op de Wimm Academie worden actuele en interessante thema’s behandeld. Tevens krijgt u praktische adviezen aangereikt, waarmee u meteen de volgende dag al aan de slag kunt.

Ontwikkeling

Het uitgangspunt van de WIMM Academie is om uw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Dat doen we door u nieuwe inzichten en invalshoeken aan te reiken. Want in welke groeifase bevindt uw bedrijf zich? Hoe presteert uw onderneming ten opzichte van vergelijkbare ondernemingen? Hoe sorteert u voor op de circulaire economie en hoe benut u de kansen en mogelijkheden van bijvoorbeeld Big Data?

Maar wellicht belangrijker nog is hoe u als ondernemer of directie het verschil kunt maken. Waar hebt u zelf nog groeipotentieel en hoe benut u dat? Op de WIMM Academie krijgt u antwoorden op al uw vragen. WIMM heeft nationaal en internationaal gerenommeerde sprekersbereid gevonden samen met u actuele thema’s te behandelen.

Deelnemen aan de WIMM Academie?

Wilt u werk maken van uw persoonlijke ontwikkeling en wilt u de WIMM Academie volgen? Mail dan naar info@wimm.nl voor praktische informatie als data en locatie.  Twijfelt u nog, maar wilt u wel op de hoogte blijven van nieuws over de WIMM Academie, dan kunt u dat ook per e-mail laten weten.

Docenten

Hans Crijns

Hans Crijns is partner van Vlerick Business School en voorzitter van het Centrum voor Ondernemerschap en directeur van het Impulscentrum ‘Groeimanagement voor kleine en middelgrote ondernemingen’. Hij is een expert in ondernemerschap en groeimanagement en werkt samen met meer dan 100 ondernemers die eigenaar/manager zijn van middelgrote ondernemingen met veel groeipotentieel.

Kurt Verweire

Kurt Verweire behaalde een doctoraat aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in 1999 en is professor Strategie en partner aan Vlerick Business School. De voorbije jaren heeft Kurt zich verdiept in strategie-implementatie en heeft hij interessante frameworks en case studies over dit onderwerp ontwikkeld. Eén van zijn sterkste punten is dat hij samenwerkt met veel bedrijven en dicht bij de zakelijke praktijk staat.

Ik wil meer weten over de Wimm Academie.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.